Tottenham klar til Champions League-finalen

09 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Tottenham klar til Champions League-finalen

Der var bogstaveligt talt spænding til sidste sekund i den sidste og afgørende returkamp i semini-finalerne til dette års Champions League.

Af: Anders Lundtang Hansen

I kortene så det ellers ud til, at Ajax, der skulle møde engelske Tottenham Spurs, havde fordelen ved at være på hjemmebane og samtidig havde et enkelt mål med fra det første opgør, der stod i sidste uge mellem det hollandske hold og englænderne i England.

Dette mål ville eventuelt kunne komme til at tælle for to mål, hvis det dette opgør, der fandt sted onsdag aften klokken 21, var endt uafgjort.

Og længe så det da også ud til, at hollænderne ville trække det længste strå og komme til finalen i Champions League, da de allerede efter fire minutter bragte sig foran med et pragtmål

Afgørelse i sidste sekund
Sådan fortsatte det da også fremad for Ajax, der indkasserede et ekstra mål senere i opgøret, og Tottenham – der har haft det svært på det seneste i deres hjemlige liga – så ikke ud til at kunne knække den gordiske knude, det var Ajax’ sammenspil.

Da kampen nåede den sidste halve time havde de fleste nok også spået, at finalen i dette års Champions League ville ende med at stå mellem Ajax og Liverpool, som helt sensationelt også have lavet et mirakel og sendt spanske Barcelona ud i kulden og væk fra trofæet.

Men miraklernes tid var ikke forbi, og efter nogle flotte præstationer fra Tottenham stod det pludselig 2-2. Problemet for Tottenham var blot, at de havde brug for et enkelt mål mere, hvis de skulle gå videre, ellers havde Ajax vundet.

Det var vitterligt sidste angreb, da de fem tillægsminutter langsomt ringede ud, da det lykkedes Tottenham helt eminent at score det afgørende mål, og pludselig var de videre til finalen.

Finalen bliver afholdt den 01. juni mellem Tottenham Spurs og Liverpool.

Flere Nyheder