Sådan gør du det mere interessant på en spinningcykel!

18 august 2021 Anders Lundtang Hansen

Du er måske den slags person, der helst gerne vil have dine motionsremedier derhjemme, så du ikke er afhængig af at skulle tage hen til et motionscenter, når de har åbent, og skulle betale penge for det, glo på andre svedende mennesker og ikke mindst lugte til dem samt lytte til dårlig musik over anlægget.

Derfor har du anskaffet dig sådan en derhjemme.

Desværre har der ikke været mulighed for, at du kunne stille et tv foran den cykel, så du kunne se en serie eller bare nyhederne, mens du cyklede på stedet.

Og nogle dage gider man ikke lytte til musik i høretelefoner eller over anlægget, og selvom man måske gerne ville eller for eksempel høre en lydbog, så er der måske ikke strøm på enhederne, der afspiller den slags, eller der er ikke noget spændende at lytte til.

Derfor giver vi dig her en metode til at gøre det interessant at spinne, som der ikke kræver nogle remedier udover dit hoved.

Sådan måtte man jo gøre i gamle dage på en spinningcykel

En spinningcykel er jo ikke en moderne ting, men de har udviklet sig gevaldigt, og det samme har de rammer, som man kører på dem.

Der var en tid, hvor man bare var glad, hvis man var i et lokale med aircondition, og nu har vi så mange underholdningsmetoder, at vi næsten har glemt, hvordan man motionerede på sådan en anordning i gamle dage.

For det er jo ikke vildere ophidsende at glo i den samme retning på de samme omgivelser, mens man er på denne cykel.

Derfor skal man visualisere den rute, man er ude på, og her kan man jo være med i alt fra legendariske cykelløb som en berømt rytter, eller man selv er med som person og vinder det hele.

Man kan forcere svære etaper, eller man cykler bare rundt på ens favoritsted!

Der er mange muligheder, så det er ellers bare med at give los, og så okser tiden derudaf.

Flere Nyheder