Problemet med personlig træner markedet

17 december 2021 Peter Mortensen

advertorial

Lone havde nu prøvet 3 forskellige personlige trænere. Alle 3 viste sig at være unge mennesker som ikke anede hvad de havde gang i. Enten havde de bare selv trænet en del og troede det gjorde dem kvalificerede eller så havde de været med i reality tv. Hun var så træt af dem, og  ville egentlig helst bare træne i fitness selv. Men det havde ikke været en success. Det lykkes hende ikke at tabe sig et eneste kilo og det var utrolig svært at holde motivationen. De få professionelle trænere hun kunne finde var alle voldsomt booket så hun kunne først få en tid om 2 måneder – eller så havde de kun tider når hun var på arbejde.
Hun havde efterhånden brugt lang tid på google og diverse hjemmesider, men markedet for personlige trænere var stadig et mysterium for hende. I starten tænkte hun at prisen var en god indikator for om det var en professionel eller ej, men det viste sig at reality deltager mener at deres tid er endnu mere værd end folk med en uddannelse.
Ærlig talt, så har det vist sig at være hårde at finde en træner end det er at træne.


Det er der galt med personlig træner markedet

Det hele snurre så meget at det er til at få kvalme af. Markedet for personlige trænere er til at blive rundtosset af. Alting er forvirrende og bagvendt. De dyreste er ikke de professionelle og de tider man kan booke er træner er altid i tidsrum man ikke kan, fordi man er på arbejde. Desuden føles det som om at halvdelen af markedet ikke rigtige personlige trænere. Markedet er oversvømmet af teenagere der tror de ved noget om træning, og hvis man ikke er stået tidligt op, kan man nemt kommet til at booke en af dem. Det er ikke kun teenagere, men også realitystjerner som tror de er kvalificerede fordi de har været på tv? Og når du så ikke selv har set reality tv, kan det være utrolig svært at skelne reality stjerner fra de erfarne og uddannede.
De professionelle der så er, arbejder ofte i fitnesscentre og er derfor kun tilgængelig kl 8-16 når du ikke selv har tid fordi du arbejder. Eller også er deres kalendere fuldt booket de næste 3 måneder, fordi det netop er så svært at finde en god personlig træner.
Prisen ville man normalt kunne bruge som indikator. Problemet er bare at fordi reality stjernerne er minimalt kendte, tager de alt for høje priser.
Det er et marked som, hvis man ikke kender det utrolig godt, er helt umuligt at finde hoved eller hale i.

 

RaskRask

 

RaskRask eksisterer for at gøre det hele nemmere for dig. På hjemmesiden taster du blot din adresse ind, derefter kan du se hvilke af deres personlige trænere er nær dig, vælge en træner og tidspunkt. Ved at vælge en personlig træner fra hjemmesiden er du garanteret at der er en professionel, uddannet og erfaren træner. RaskRask står endda gerne på mål for det løfte og har derfor en kvalitetsgaranti. Ikke alene sikre det dig at du ikke får en teenager eller reality stjerne der ‘leger’ personlig træner – du kan også sikre dig en fornuftig pris.

RaskRask gør det ikke kun nemmere at finde en personlig træner, men også at modtage træningen. Hos RaskRask kommer træneren nemlig hjem til dig! Det betyder at du sparer tid og besvær ved ikke at skulle tage hen til træneren. Men det betyder også at RaskRask ikke har nogle lokaler med faste åbningstider. De personlige trænere bestemmer helt selv deres arbejdstidspunkter. Det betyder at hvis en træner har lyst til at arbejde kl 20 søndag aften eller 6 mandag morgen, så kan du booke en tid der. Derfor kan du nemt booke en træner uden for din egen arbejdstid.
RaskRask er ikke kun personlig træning. Du kan også booke en massør, frisør eller yoga instruktør til at komme hjem til dig. Ved personlig træning eller yoga, kan du også aftale at mødes i en park nær dig, hvis du foretrækker det.

Fordele ved personlig træning

Men hvorfor bør man overhovedet bruge en personlig træner? Er det ikke helt fint at gå i fitness? Selvfølgelig er det fint, men – det er bare ikke lige så effektivt eller sikkert. En personlig træner kan hjælpe dig med nye øvelser der passer specifik til dit mål og sikre dig at du ikke laver øvelserne lidt forkert som fører til skader. Samtidig kan en træner sammensætte en træningsplan. Så behøver du ikke tænker over hvor længe og ofte du bør træne. Det betyder også at du ikke får trænet for meget eller for ofte hvilket kan fører til skader. Forkert træning eller for meget træning kan også nedbryde dine muskler mere end det styrker dem.
En personlig træner kan også give dig motivation. Både med at komme op af sofaen, fordi det nu er et andet menneske du har en aftale med, så du kan ikke bare udskyde træningen til næste dag. Men også mens du træner, så du kan presse dig selv længere under hver træning og få mere ud af det.
Generelt gør en personlig træner din træning mere effektiv. Du får bedre resultater på kortere tid, på en mere sikker måde

Flere Nyheder