PostNord Danmark rundt 2019 er i fuld gang!

02 september 2019 Anders Lundtang Hansen
PostNord Danmark rundt 2019 er i fuld gang!

I skrivende stund er PostNord Danmark Rundt 2019 blev igangsat. Vi bringer en guide til, hvordan du får det optimale ud af cykelløbet.

Det er nok Danmarks største cykelløb, PostNord Danmark Rundt, og i år er ingen undtagelse, hvor løbet ikke finder sted.

Løbet trækker ryttere til fra nær og fjerne i cykelverden, og tit og ofte oplever man, at ryttere, man bemærkede i blandt andet Giro d’Italia, Paris-Roubaix, Liege-Bastogne-Liege og ikke mindst Tour de France, er at spotte i dette løb.

I international skala er løbet ikke det mest omtalte, men for danskerne er det nok det største, og cykelnørder følger med i det, og er man bare almindelig fan, så følger man ofte med i det fra dampen på Tour de France.

Der er heller ikke så mange etaper i dette løb, som dårligt nok strækker sig over en uge, men det er en mulighed for at se blandede landskabsegne fra det danske land og ikke mindst spændende cykelløb.

Så om man er almindelig cykelfan, den store sportsnørd med hang til cykelløb, eller man bare godt kan lide at følge med i forskellige sportsgrene – specielt dem herhjemme – så er her en guide til, hvordan du får det optimale ud af PostNord Danmark Rundt.

Løbet forløber over et fåtal af etaper, men både Jylland, Fyn og Sjælland er repræsenteret, og hvor der sluttes af med den velkendte spurt på Frederiksberg, vanen tro.

Man kan tage ud og håbe, at vejret er med en, hvis man har en fridag tilovers fra ferien, så kan se løbet med egne øjne – og måske komme på TV.

Er man den mere mageligt type, så kan man efter arbejde nå at se etapeslutningen, hvis du har et almindeligt 8-16-arbejde, og ellers se en genudsendelse med opsamling af dagens etape.

Således er der flere muligheder for at opleve PostNord Danmark Rundt.

Flere Nyheder