Landsholdet klar med den sidste mand til de kommende kvalifikationskampe

02 september 2019 Anders Lundtang Hansen
Landsholdet klar med den sidste mand til de kommende kvalifikationskampe

Den danske landsholdstræner, Åge Hareide, har just udtaget den sidste spiller, der skal udgøre det samlede hold i de næste to kampe mod Gibraltar og Georgien i EM-kvalifikationen.

I løbet af den kommende tid, helt præcist 05. og 08. september, skal der spilles to ret så afgørende og vigtige kampe for herrelandsholdet i fodbold på a-niveau.

Derfor har den danske landstræner sammensat det bedste hold efter sin optik til de to kampe, og den sidste spiller blev da også – mindre overraskende – målmanden Frederik Rønnow, der til dagligt spiller i Frankfurt.

Der bliver dog ikke spået mange spilleminutter til Rønnow, hvis nogle overhovedet finder sted, da Rønnow er reserve for Kasper Schmeichel, som ligner sin far i stædighed og ihærdighed for at beholde den plads.

Derfor skal der formentlig en skade til, før Schmeichel overlader pladsen til Rønnow, og Hareide giver tilladelse til det – men lad os ikke håbe, at det kommer så vidt.

Med Frederik Rønnow udtaget, er de udtagne spillere kommet op på 23 mand.

Når man lige snuser til de to navne, Gibraltar og Georgien, så lugter det jo ikke som svære modstandere, og da Danmark tidligere i kvalifikationen mødte netop Georgien, så blev det da også til næsten en legestue for det danske hold på hjemmebane, hvor især angriberen Kasper Dolberg brillerede.

Gibraltar har Danmark endnu ikke mødt i denne kvalifikations-runde, men de ligger også ret langt nede på verdensranglisten.

Dog skal det danske landshold ikke tage noget for givet, for selvom de holder en flot stime med ikke at tabe kampe i ordinær spilletid, så ender vigtige kampe også med uafgjorte resultater, hvorfor disse to i starten af september godt lidt kan betegnes som knald eller fald-kampe.

EM-slutrunden i 2020 bliver en lidt anderledes affære, da det er en jubilæumsslutrunde, der kommer til at foregår i mange forskellige europæiske hovedstæder.

Flere Nyheder