Hvad skal Åge Hareide lave nu?

11 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvad skal Åge Hareide lave nu?

De færreste havde set det komme, da den danske landstræner for herrelandsholdet i fodbold blev fyret. Hvad skal han lave bagefter?

Ingen af os kan rigtig lide at blive droppet af deres arbejdsplads. For det første rammer det en på stoltheden, men så kommer der også alle de andre spekulationer med, om man kan finde noget tilsvarende arbejde, der kan betale de daglige regninger.

Er man dog den, der siger op, så har man ofte lagt en nødplan, og så har man selv valgt at forlade stedet.

Ofte er der heldigvis nogle måneders opsigelsesperioder fra begge parters side, så giver en sikkerhed til, at man lige kan finde en ny medarbejder, og man selv kan et nyt sted at arbejde.

Godt nok kan det føles som en mærkelig smag i munden at arbejde videre et sted, hvor man ved, man ikke er ønsket, eller man gerne vil væk fra, men regningerne skal jo betales, og det er trods alt et godt system at have den sikkerhed.

Og man må sige, at Åge Hareide har en lang opsigelsesperiode som landstræner, for selvom han bestemt ikke var med på, at han skulle fyres som landstræner for det danske herrelandshold, så løber hans kontrakt helt frem til næste sommers EM-slutrunde.

Så Åge har rigeligt med tid til at tænke over, hvad hans fremtidsplaner skal indeholde, og umiddelbart lader det ikke til, at nordmanden har taget en endelig beslutning.

Norge kunne godt tænke sig at have ham som landstræner for landsholdet, men det har det succesfulde træner ikke valgt til eller fra endnu.

Måske lurer der et godt tilbud fra en europæisk klub eller et andet sted, der vil give ham en lukrativ kontrakt, og måske er han allerede i forhandlinger med det.

Dog kan det da også sagtens tænkes, at Åge mener, at tiden er blevet moden til at trække stikket for karrieren helt og blive pensionist.

Fremtiden må vise, hvad der sker.

Flere Nyheder