Denne underlag kan spillerne bedst lide at spille på

31 oktober 2019 admin

Når der spilles fodboldkampe over hele Norden, viser ny undersøgelse hvilket underlag som spillerne markant foretrækker. Ud af de 460 adspurgte spillere er favoritten klart græsbaner. Hele 85% har nemlig tilkendegivet at det er dette underlag de foretrækker at spille på. Herudover svarede 9% at de foretrækker kunstgræs. De sidste 6% tilkendegav, at de er ligeglade med underlaget når der skal spilles kamp på et af de mange stadier landet, Norden eller verden over. 

Herudover viser den nye undersøgelse også, at hele 90% af spillerne har tilkendegivet at de ønsker bedre græsbaneforhold og mener, at der bør investeres mere i dette. At så mange spillere ønsker bedre græsbaner, er en stor opfordring til klubberne om at gøre et endnu bedre stykke arbejde for at sikre gode spilleforhold, som både vil komme spillere og tilskuere til gavn. 

Mange klubber gør dog allerede meget i forvejen for at sikre gode, sikre og professionelle spilleforhold under de mange kampe, som spilles landet over. Gode græsbaner kræver nemlig at man investerer og prioriterer, og det kan derfor være en udfordring at implementere bedre spilleforhold. Udmeldingen fra den nye undersøgelse skal dog tages som en opfordring til alle klubber om at sikre så gode spilleforhold som overhovedet muligt. 

Der er også gode grunde til at sørge for bedre græsplæner. Med bedre græsplæner sikres der nemlig bedre spilleforhold, hvilket kan gøre en stor forskel for kvaliteten af fodboldspillet. De nye græsplæner bør derfor implementeres både for spillernes skyld, og for selve spillets skyld. Jo bedre spillebaner der står til rådighed, jo bedre er det for sporten som helhed. Der bør derfor investeres i bedre græsbaner til spillerne, så den danske fodboldsport kan udnytte sit fulde potentiale. 

Til sidst kan der nævnes at de sidste 10%, som ikke tilkendegav at de ønsker bedre græsbaneforhold, i stedet tilkendegav at de ønsker at der skal investeres i bedre kunstgræsbaner. 

Flere Nyheder