Brasiliansk landsholds-stjerne måtte udgå med smerter

30 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Brasiliansk landsholds-stjerne måtte udgå med smerter

Den store landsholdsspiller for det brasilianske landshold Neymar måtte droppe at spille videre, fordi det gjorde for ondt i knæet

Det er en trist start at få, når man må opgive at spille, fordi man oplever for store smerter i kroppen til at spille.

Dette måtte den brasilianske landsholdstjerne Neymar sande, da han forleden måtte gå af banen med smerter i knæet som argument for, at han ikke kunne spille videre.

Som beroligelse kan vi sige, at der heldigvis ikke var tale om en vigtigt kamp, men blot træning for spilleren eller de andre spillere, som netop var de andre stjerner fra det brasilianske landshold, der var samlede den dag.

Spillerne var samlede forud for de kommende kampe, der skal spilles i forbindelse med Copa America, som kan ses som Amerikas svar på EM i fodbold, hvorfor der er stor prestige i at vinde det trofæ, da det er blandt de mest eftertragtede i fodboldverden.

Siden fodbold er størst i Mellem- og Sydamerika og Europa, så er de mest prestigefyldte trofæer da også at få Copa America og EM-trofæet, da man ofte er eller har slået nationer, der har vundet VM i fodbold – som nok er det mest prestigefyldte.

Men indledningen på jagten efter dette for Brasilien ser ikke for god ud, når den store stjerne Neymar, som mange brasilianere sætter deres lid til, skal sende det sydamerikanske land helt mod finalen og vinde, måtte forlade træningsbanen, da han havde ondt i knæet.

Når smerterne ligefrem var så store, at spilleren ikke kunne genoptage spillet senere, så ser det sort ud for, at spilleren skal blive klar til de vigtige og afgørende kampe om Copa America-titlen.

Der er ellers blevet lovet, at han nok skulle blive klar til at spille til den tid, men som det ser ud nu, er der ikke gode tegn på, at han bliver endegyldigt parat til at spille.

Flere Nyheder