At tilse ens rulleskøjter gør, at man undgår en ulykke

18 juli 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Forestil dig lige, at du har godt med fart på på dine rulleskøjter, og du skal dreje skarpt rundt om et sving, hvor du ikke vil miste for meget momentum, så du forsøger at vedligeholde farten – og så går det galt:

Et eller flere hjul skrider ud, og du mister balancen og vælter.

Det er heldigt, du har husket at tage en masse sikkerhedsudstyr på, så der ikke sker det store, og der er ikke andre rulleskøjteløbere i felten, som der vælter over dig.

Men du undrer dig over, hvordan det kunne ske, for du har kørt det sving mange gange uden problemet, og der er ikke glat eller noget tilsvarende.

Derfor kan der næsten kun være én forklaring på, hvor problemet kommer fra: Det er selve rulleskøjterne, der er sket noget med.

Og det viser sig da også, at et hjul er gået løst på den ene skøjte.

rulleskøjter

Man skal aldrig undervurdere vigtigheden af at se nærmere på de rulleskøjter

Du forsøger at huske baglæns om, hvornår du sidst tjekkede rulleskøjterne efter, for nogle gange er det mere overfladisk, mens du andre gange går mere i dybden, men du har en rutine med at gøre det, så du aldrig misser at få det gjort.

Men det er desværre rigtigt nok: Du sprang en omgang over sidst, fordi du havde så travlt, at du sagde til dig selv, du ville gøre det dagen efter, men det blev bare aldrig gjort.

Så du har kun dig selv at “takke” for, at det var ved at ende så galt her.

Derfor skal man aldrig forbigå en chance for at tjekke ens rulleskøjter efter i sømmene, for det kan være selv de mindste ting, som man dårligt kan se, som der kan udvikle sig til store problemer.

Derfor skal der altid være styr på dine rulleskøjter.

Flere Nyheder