Lydbøger – når det er svært at finde tid og overskud til læsning

23 april 2019 Astrid Pedersen
Lydbøger - når det er svært at finde tid og overskud til læsning

Som ivrig amatør sportsmand har jeg sjældent tid til at fordybe mig ordentligt i bøger. Dette var før i tiden en kilde til stor ærgrelse for mig. Jeg har altid elsket at læse, og at forsvinde ind i den verden, som bøgerne åbner for mig. Uanset om jeg læste historiske bøger, som fortæller beretningen om vores alle sammens fælles arv, eller sank ned i en god fiktiv krimi med et fantastisk plot og uventede overraskelser, har bøgerne altid føjet en ekstra dimension til min tilværelse.

Det samme har sporten – og når jeg kommer sveddryppende og udaset hjem efter flere timer på fodboldbanen, i trænings centeret eller blot efter en løbetur i skoven, kan jeg dårligt finde hverken energien eller det fokus, der skal til for at åbne en bog.

Få de gode læse oplevelser med lydbøger

inden for det seneste halve år har jeg abonneret på Politiken Books – og da jeg fandt ud af, at denne online boghandel også har en stor og varieret samling af lydbøger til download, besluttede jeg at prøve. Og jeg blev ikke det mindste skuffet! Lydbøger fra Politiken Books er alle professionelt indtalt på dansk, og holder en usædvanligt høj kvalitet.

Samtidig er udvalget utroligt bredt, og jeg er endnu ikke løbet tør for spændende lydbøger på min liste. Når jeg skal køre lange distancer til stævner, bruger jeg lydbøger som underholdning i bilen eller i toget. Og selv om jeg er træt efter træning, kan jeg sagtens få aftenen til at gå med en spændende lydbog i ørene.

Med Politiken Books har jeg hele tiden adgang til et rigt udvalg af lydbøger inden for de emner, der interesserer mig allermest. Og skal jeg på sportsrejse, kan jeg downloade mine lydbøger, så de kan komme med på turen uden at jeg skal bruge dyr data på at hente dem i udlandet!

Flere Nyheder