Guide: Sådan vælger du en personlig træner

09 november 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Har du et ønske om at få en stærkere krop, tabe dig eller opnå nye resultater med din træning, så kan en personlig træner være lige den person, du skal have fat i. Det kan dog være svært at vælge mellem de mange forskellige, du finder landet over. Derfor er der også hjælp at hente her, så valget forhåbentlig bliver en smule lettere for dig. 

Tips til at vælge en personlig træner

Gå efter en personlig træner i dit lokalområde

Det vil klart være til din fordel, hvis du kan gå efter en personlig træner i dit lokalområde. For det må selvfølgelig gerne være ekstra nemt at komme til og fra jeres sessioner. Sæt dig derfor foran din computer eller med din mobil og lav en søgning på Google. 

Kan du få personlig træning der er tilpasset til dig? 

Et andet tip er, at du vælger en personlig træner, som selvfølgelig kan skræddersy et forløb til dig. For hvis du skal nå de mål, du har sat dig, så skal træningen også støtte op om det. 

Det at få et skræddersyet forløb kan også dække over, at forløbet tilpasses din hverdag, så det går op i en højere enhed med dit arbejde, familie m.m. 

Når forløbet ved din kommende personlige træner kan leve op til dette punkt, så er der også ekstra stor sandsynlighed for, at forløbet bliver en succes. 

Kan du få en indledende gratis konsultation? 

Hvis du kan udse dig en personlig træner, som virker som et godt match, så undersøg gerne, om du kan få en indledende konsultation, der er gratis. På den måde kan du bedre fornemme kemien mellem jer, og hvordan dit forløb kan se ud. Det kan derfor også blive nemmere for dig at træffe en beslutning om, hvem du vil starte ved: https://tartarusgym.dk/.

Flere Nyheder