Find den rette vuggestue og børnehave til dit barn

22 oktober 2019 admin

Valget af daginstitution til dit barn er en af de vigtigste beslutninger, du som forælder nogen sinde kommer til at træffe på barnets vegne. Lige som du ikke selv ville bryde dig om at skulle tilbringe mange timer om dagen på en arbejdsplads, hvor du konstant blev overset og ikke fik lov at udleve dit fulde potentiale, vil dit barn ikke trives i en vuggestue eller i en børnehave under lignende vilkår. Og i modsætning til dig som voksent menneske, kan barnet ikke blot opsige sin stilling.

Derfor er det vigtigt, at du gør dig umage for at vælge den rette vuggestue eller den helt rigtige børnehave til dit barn, når det når en alder, hvor dette bliver aktuelt. Er du blandt de mange forældre, som benytter tilbuddet om pasning allerede fra vuggestue alderen, bør du vælge en såkaldt integreret institution – det vil sige en institution, hvor vuggestue og børnehave er under samme tag.

På den måde slipper du for at skulle flytte barnet over i en ny institution, når det skal til at gå i børnehave. Dette skaber en god tryghed og kontinuitet for barnet, som samtidig kan beholde sine kammerater og velkendte pædagoger i længere tid.

Vælg en institution med mulighed for kropslig og kreativ udfoldelse

Dernæst er det vigtigt, at du ikke overlader valget af institutions type til tilfældighederne. For alle børn gælder, at frisk luft og vide rammer for fri leg og fysisk udfoldelse er noget af det vigtigste i forhold til såvel den kognitive som den motoriske udvikling. Sagt på en anden måde: Hjernen og kroppen udvikler sig bedst, hvis barnet kan få lov at udfolde sig fysisk.

Hos Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen vil du finde, at alle oven for stående krav er opfyldt. Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen er en institution, hvor idræt og leg er prioriteret højt – du kan læse mere på http://boellen.dk/ 

 

Flere Nyheder