FCK trak det længste strå i sidste ende

14 august 2019 Anders Lundtang Hansen
FCK trak det længste strå i sidste ende

FCK klarede frisag, da de forleden hev et enkelt point hjem i kvalificeringen til Champions League.

Arenaen var ellers af den slags, hvor man næsten frygtede for sit liv, og læste man onlinebeskrivelser af publikum eller så kampen live, hvor kommentatorerne beskrev omgivelserne, så var det længe op ad bakke for danske FCK.

Og det var ikke bare op ad bakke for FCK, fordi de mødte en relativt stærk modstander i balkanholdet Røde Stjerne, men fordi kulisserne ikke ligefrem indbød til oppakning for det danske udehold.

Længe kunne man faktisk ikke høre de danske fans, og det var vist kun, da FCK scorede et enkelt – og deres eneste i den kamp – mål, at man i et kort åndedrag kunne høre sporadisk jubel fra de tilrejsende rød/blå-fans, indtil balkanfansene begyndte at starte en pibekoncert.

I forholdsvis lang tid så det da også ud til, at FCK ville komme hjem med i hvert fald en tabt kamp eller endda et æg, for modstanderen, med stærk opbakning fra hjemmeholdet inkarnerede fans, gik til stålet mod Ståle Solbakkens mandskamp.

Ofte var Røde Stjerne tæt på at score, så selvom man med god begrundelse kan kalde Røde Stjernes mål – som også blev deres eneste i kampen – var i den lidt heldige afdeling, så lå det længe i kortene, at FCK nok skulle få en bold i netmaskerne – bag deres egen målmand.

Det skete endda lige før anden halvleg, som bare er et svært tidspunkt for at hold at komme bagud.

Men norske Ståle Solbakken må have talt med velvoksne norske gloser, for da FCK kom på banen igen, var de længere fremme i skoene.

Dette førte senere til et lettere heldigt straffespark, men det tæller jo alt sammen, som Jonas Wind skulle eksekvere.

Trods de hårde omgivelser, så lykkedes det for den unge spiller at sende et særligt mål ind bag modstanderens målmand, så det endelige resultat blev 1-1.

Derfor kan FCK godt ånde lettet op, når næste kamp skal spilles. Det bliver ikke helt umuligt.

 

Flere Nyheder