Dansk bokser knockouter reporter

07 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Dansk bokser knockouter reporter

Det lykkedes den danske bokser Patrick Nielsen at sende en reporter fra Ekstra Bladet til tælling og en tur på hospitalet

Det er ikke alle mennesker, der er lige glade for journalister, og nogle gange kan de også være for nærgående, men faktisk var det reporteren fra den danske avis Ekstra Bladet, der selv inviterede til at få nogle på hovedet.

Og det menes ikke på en negativ måde, hvor der var sure miner mellem den danske bokser og journalisten, men ganske enkelt fordi, at journalisten gerne ville prøve lidt boksetræning sammen bokseren.

Endte med flere skader
Dog skulle reporteren, Nikolaj Høier, måske have revurderet situationen, inden han gik ind i ringen med den erfarne bokser for at få det hak i bæltet af at kunne sige, man har sparret lidt boksning med den vindende Patrick Nielsen.

For resultatet af den lille hygge-opvisning i den københavnske forstad Albertslund førte i hvert fald til, at journalisten havde fået påført sig en del skader, og her taler vi ikke om små knubs, man lige kunne vaske og smide nogle plastre på.

Sammenlagt fik reporteren sig en hævet kind, en flækket næse og en ordentlig kæberasler, der kunne mærkes. Det skriver Ekstra Bladet på deres hjemmeside, EB.dk.

Disse skader var nok til, at journalisten Nikolaj Høier måtte et smut på hospitalet for lige at blive lappet sammen igen og tilset, at der ikke var sket noget alvorligt med ham, eller han havde pådraget sig skader indvendigt.

Grunden til besøget
Årsagen til, at journalisten lige ville tjekke formen på Patrick Nielsen er, at bokseren skal i ringen mod modstanderen Mark O. Madsen den 08. juni.

Og denne herre er ikke hvem som helst. Udover at være ubesejret MMA-kæmper, så er han også OL-bryder.

Det er derfor noget af en mundfuld, der venter Patrick Nielsen i ringen næste måned, der nok bliver mindre overkommelig, end mødet med journalisten var.

 

Flere Nyheder