Forbered dig på Tour de France i Danmark i 2021

14 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Forbered dig på Tour de France i Danmark i 2021

Om du er til cykelsport eller ej, så kommer du ikke udenom, at du skal forholde dig til Tour de France i Danmark i år 2021. Sådan forbereder du dig bedst.

Det var en sensation af de store og noget af et scoop for Danmark og specielt dansk turisme, da løbsdirektøren for Tour de France sammen med en dansk delegation herhjemme kunne sætte underskriften officielt på, at Tour de France anno 2021 får start i Danmark.

Helt bestemt strækker starten sig over tre etaper, som kunne til at udspille sig over det meste af Danmark og således giver danske omgivelser, mindesmærker, pejlemærker og mere god eksponering, specielt når den famøse løbshelikopter panorerer henover de danske omgivelser over de tre dage.

Og mon ikke, der er nogle fans fra ind- og udland, der vil gøre en del for at gøre sig bemærket for at blive fanget af kameraets linse.

Hvis du er fan eller ej, så skal du forholde dig til, at der skal meget forberedelse til både før, under og efter afviklingen af bare en enkelt etape, så selvom Tour de France ligger om sommeren, så kan det jo stadig være, at du skal på arbejde i de områder, hvor løbet forløber i den periode.

Derfor kan det nok bedre svare sig at lade bilen blive hjemme den dag og tage det offentlige.

Vil du tæt på løbet og opleve de biler, der deler goder ud, inden cykelrytterne kommer forbi dig, så skal du også være ude i god tid.

Man kan jo ikke reservere en plads i de danske omgivelser på den måde, så hvis du har fri og gerne vil tæt på løbet, så være ude i god tid fra morgenstunden og fik et sted, hvor der er god udsigt, så du kan se rigeligt af løbet og eventuelt, når det går opad.

 

Flere Nyheder